BALABANCIK MAHALLESİ- KADASTRO GÜNCELLEME KESİN ASKI İLAN CETVELİ

KADASTRO GÜNCELLEME
KESİN ASKI İLAN CETVELİ

( BURSA KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜNDEN)

BURSA İLİ, MUDANYA İLÇESİ, BALABANCIK MAHALLESİ KADASTRO GÜNCELLEME ÇALIŞMA ALANI SINIRLARI İÇİNDE BULUNAN TAŞINMAZ MALLARIN 3402 SAYILI KANUNUN 22.MADDESİNE GÖRE YAPILAN KADASTRO GÜNCELLEME ÇALIŞMALARI VE KADASTRO KOMİSYONUNA YAPILMIŞ OLAN İTİRAZLARIN SONUÇLARINI EKLİ CETVELDE, SINIRLARI İSE PAFTA OZALİT KOPYALARINDA GÖSTERİLMİŞTİR.

BU CETVELLER İLE TAŞINMAZ MALLARIN KONUMLARINI GÖSTERİR PAFTA OZALİT KOPYALARININ İNCELENEREK, CETVELLERDE YAZILI TAŞINMAZ MALLARIN, SINIRLARININ NİTELİĞİNİN VE MUHTESABINDA TESPİTİNDE HATALI OLDUĞUNU İDDİA EDENLERİN İLAN MÜDDETİ OLAN 18.08.2022 İLA 19.09.2022 TARİHLERİ ARASINDA BELGELERİYLE BİRLİKTE BURSA KADASTRO MAHKEMESİNE 30 GÜN İÇİNDE DAVA AÇMALARI, VE DAVA AÇILDIĞINA DAİR MAHKEMEDEN ALINACAK BELGELERİN MÜDÜRLÜĞÜMÜZE İBRAZ EDİLMESİ, DAVA AÇILMAYAN TAŞINMAZ MALLARA İLİŞKİN KADASTRO GÜNCELLEME İŞLEMLERİNİN KESİNLEŞTİRİLECEĞİ,

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2013/4-1741 SAYILI GENELGESİ UYARINCA DUYURULUR.

İLANIN ÇIKIŞ TARİHİ: 17.08.2022

İLANIN BAŞLAMA TARİHİ: 18.08.2022

İLANIN BİTİŞ TARİHİ: 16.09.2022

KESİNLEŞME TARİHİ: 19.09.2022

Not: İş bu Bursa İli, Mudanya İlçesi, Balabancık Mahallesi Kadastro Güncelleme çalışmalarını gösterir Kesin İlan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün e ilan.tkgm.gov.tr adresinde 18.08.2022 ila 16.09.2022 tarihleri arasında 30 gün süre ile ilana alınmıştır.