BUGÜN - 04.07.2020 CUMARTESİ
BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hafta sonunu eşleri ve çocuklarıyla birlikte parklara giderek ve yürüyüş yaparak değerlendiren, babaların gününü hediyelerle kutladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalılara Babalar Günü sürprizi yaptı. Güzelyalı Atatürk Parkı, Mudanya Mütareke Meydanı ve Tirilye’de hafta sonunu parklara giderek ve yürüyüş yaparak değerlendiren ailelerle buluşan Başkan Türkyılmaz, Babalar Günü’nü unutmadı. Eşleri ve çocuklarıyla birlikte vakit geçiren babaların gününü hediyelerle kutlayan Başkan Türkyılmaz, “Mutlu bir ailenin en temel direği siz değerli babalarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Mutlu aile; temelde mutlu bir kent, mutlu bir ülke demektir. Fedakar tüm babalarımıza sağlıklı bir ömür diliyor, hayatta olmayan tüm babalarımıza Allahtan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Türkyılmaz’a eşi Gülbahar Türkyılmaz’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri de eşlik etti.