BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN BUSKİ’YE TİRİLYE İÇİN ALTYAPI ÇAĞRISI

29.11.2022
BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN BUSKİ’YE TİRİLYE İÇİN ALTYAPI ÇAĞRISI

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUSKİ’ye Tirilye için altyapı çağrısında bulundu. Tirilye’de yaşanan sel felaketinin yeniden tekrarlanmaması adına yağmur suyu hattı yapımı için BUSKİ’ye dilekçe ile başvuruda bulunduklarını kaydeden Başkan Türkyılmaz, Tirilye Kabristan sokağında yağmur suyu hattının acilen yapılması gerektiğini belirtti. Türkyılmaz, “Maalesef yaşanan sel felaketinde altyapı yetersizliği nedeniyle döşediğimiz parkeler söküldü. Aynı olaylar tekrar yaşanmasın diye Tirilye Kabristan sokağa BUSKİ'den yağmur suyu hattını döşemesini istiyoruz. Altyapı çalışması tamamlandıktan sonra bizler de hemen parke çalışmasına başlayacağız” diye konuştu. Mezarlığa giden halkın mağdur olduğuna dikkati çeken Türkyılmaz, BUSKİ’yi göreve davet etti.