CUMHURİYET KUTLAMALARINA COŞKULU FİNAL

02.11.2021
CUMHURİYET KUTLAMALARINA COŞKULU FİNAL

Demokrasinin, adalet ve özgürlüğün güvencesi Cumhuriyetin 98. yıl dönümü kutlamaları Mudanya’da coşkuyla sona erdi. Gündüz etkinliklerinin ardından Güzelyalı Atatürk Parkı'ndan araç korteji düzenlendi. İskele Meydanı'ndan başlayan Cumhuriyet yürüyüşünde yüzlerce Mudanyalı bir araya geldi. Mütareke Meydanı'nda son bulan yürüyüşün ardından sahne alan Grup Gündoğarken bayram coşkusunu doruğa taşıdı.  Kutlamalara katılarak bayram sevincine ortak olan Mudanyalılara teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz , “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyamızda en büyük bayramımızı coşkuyla, gururla, birlik ve beraberliğimizle, ilkelerimizle, devrimci geleneğimizle, hep birlikte, yan yana, tek yürek kutladık. Cumhuriyetimizi sonsuza dek koruyacak, değerlerimizi ilelebet yaşatacağız” ifadelerini kullandı. Türkyılmaz konser sonunda sanatçılara teşekkür etti.