MUDANYA'DA PARKE KAPLAMA VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

14.09.2022
MUDANYA'DA PARKE KAPLAMA VE YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Mudanya’da ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için üst yapıya önem veren Mudanya Belediyesi, cadde ve sokaklarda yol çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mudanya genelinde belirlenen program kapsamında birçok mahallede eş zamanlı olarak parke, tretuvar ve bordür çalışmalarına devam ediyor. Güzelyalı Yeni Mezarlık önü Kızıltoprak Caddesi yol düzenlemesi, Küçükyenice 1. Sokak mezarlık yanı parke taş kaplama, Çepni mahallesi 24 ve 19. sokak parke kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mahalle ayrımı yapmadan ilçemizin dört bir yanına hizmet götürüyoruz. Mudanyalı hemşerilerimizin, daha mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını plan dahilinde sürdürmeye devam edecek” diye konuştu.