BUGÜN - 04.07.2020 CUMARTESİ
MUDANYA ARAMA KURTARMA’DAN KESTEL’E YARDIM ELİ

Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma (MAK) ekibi, her afette olduğu gibi Kestel’de yaşanan sel felaketinde de bölge halkının yanında olmaya devam ediyor. 8 kişilik ekiple arama faaliyetlerine katılan MAK, kaybolan Derya Bilen’i bulmak için afet bölgesinde çalışıyor. Afetin ardından bölgeye giden MAK ekibi de arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor. Zorlu koşullara karşın aramayı dere ve taşkın yataklarında, birikintilerde sürdüren ekip, selde kaybolan Derya Bilen’i bulmak için 3 gündür sahada görev yapıyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ihtiyaçlar doğrultusunda ekibi bölgeye sevk ettiklerini belirterek, bundan sonra da yaraları sarmak için bölge halkının yanında olduklarını söyledi. Başkan Türkyılmaz, “Bir daha böyle acıların yaşanmaması için acil önlemlere ihtiyacımız var.  Doğayı yok saymadan adımlarımızı atmamız gerekiyor” dedi.