BUGÜN - 04.12.2020 CUMA
MUDANYA BELEDİYESİ'NDEN ÜCRETSİZ DEZENFEKTAN

Mudanya Belediyesi, Koronavirüs ile mücadele kapsamında, antiviral dezenfektan dağıtımını sürdürüyor. Talep edenler veterinerlik hizmetleri birimine giderek, tutanak karşılığında antiviral dezenfektan paketlerine ücretsiz ulaşabiliyor.

Mudanya Belediyesi hazırladığı antiviral dezenfektan paketlerini ücretsiz olarak halkla buluşturmaya devam ediyor. Artan Koronavirüs vakalarına karşı, önlemleri artıran Mudanya Belediyesi, bu kapsamda dezenfeksiyon işlemlerini de artırdı. Oturduğu apartman, site ya da müstakil evlerde dezenfekte çalışmasını kendisi yapmak isteyenlere de antiviral dezenfektan paketleri hazırlandı. Hazırlanan 30 gram dezenfektan 15 litre su ile karıştırıldığında 400 metrekare yüzeyde dezenfeksiyon sağlarken, talep edenler hafta içi mesai saatlerinde veterinerlik hizmetleri birimine giderek, tutanak karşılığında antiviral dezenfektan paketlerine ücretsiz ulaşıyor.