MUDANYA’DA TEMİZLİK FİLOSU GÜÇLENİYOR

03.11.2021
MUDANYA’DA TEMİZLİK FİLOSU GÜÇLENİYOR

Mudanya Belediyesi temizlik çalışmalarını daha etkin ve verimli şekilde sürdürmek amacıyla araç filosuna elle kumandalı vakumlu yol süpürgesini ekledi.

İlçe genelinde 47 mahalledeki çöplerin toplanması için yoğun mesai harcayan Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, araç filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Vatandaşların yoğun bulunduğu alanlarda kullanılmak üzere 240 litre çöp hazneli, elektrikli motora sahip, çevre dostu, özel filtre ve hava sistemli elle kumandalı vakumlu yol süpürgesi araç filosuna eklenirken, yeni araçlarla iş gücü de minimum seviyeye indiriliyor.

ARAÇ SAYISI GÜNDEN GÜNE ARTACAK

Temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Çalışmalarımızda daha iyi bir noktaya gelmek adına araç filomuzu günden güne güçlendiriyoruz. Elle kumandalı vakumlu yol süpürgesi ile de özellikle taşların arasında kalan sigara izmariti, yaprak ve çekirdek kabuğu gibi temizlemesi zor olan atıkları kolaylıkla topluyoruz. Bu araçlarımızın sayısını artırarak verdiğimiz hizmetlerin kalitesini ve verimliliğini yükselteceğiz” dedi.