MUDANYA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

23.03.2022
MUDANYA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

Kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir kılan Mudanya Belediyesi, Dünya Tiyatro Günü kapsamında 24-27 Mart tarihlerinde 4 farklı oyunu tiyatroseverlerle buluşturuyor.

Mudanya Tiyatro Günleri başlıyor. Mudanya Belediyesi, 24-27 Mart tarihlerinde 4 farklı oyunu tiyatroseverlerle buluşturuyor. Mudanya Tiyatro Günleri kapsamında Mudanya Kent Konseyi oyuncuları “Savaş Oyunu” ile 24 Mart’ta, Ekim Sanat oyuncuları “Hayyam” ile 25 Mart’ta, Ankara Birlik Tiyatrosu oyuncuları “Mahzuni Şerif” ile 26 Mart’ta, İzmir Halk Tiyatrosu oyuncuları “Aziz Nesin Kabare” ile 27 Mart’ta Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. Mudanya Tiyatro Günleri etkinlikleri kapsamında Sermet Çağan'ın yazdığı Mehmet Tamer Uyar'ın yönettiği Mudanya Kent Konseyi Oyuncularının sahnelediği "Savaş Oyunu", Ömer Naci Topçu’nun yazıp yönettiği “Hayyam” Ali Öztunç’un yazdığı, Gül Göker’in oyunlaştırdığı, Murat Sarı’nın yönettiği “Mahzuni Şerif”,  Cengiz Toraman’ın yönettiği Levent Üzümcü, Ali Hakan Beşen, Mehmet Küçükgünaydın ve Cengiz Toraman’ın sahnelediği “Aziz Nesin Kabare”, adlı oyunlar ile Mudanya tiyatroya doyacak.