MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN SÜNNET ŞENLİĞİ

16.09.2023
MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN SÜNNET ŞENLİĞİ

Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen “Sünnet Şenliği” yoğun katılımla Güzelyalı Atatürk Parkı'nda gerçekleştirildi. Şenlikte bir araya gelen sünnet düğünleri aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendi.

Mudanya'da sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirilen proje ve bakımla hız kesmeden devam eden Mudanya Belediyesi, sünnet şöleni ile çocukların mutluluğuna ortak oldu. Mudanya Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sünnet ettirilen çocuklar, aileleri ve yakınları ile birlikte doyasıya eğlendi. Düzenlenen şenliğe, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay, belediye meclis üyeleri ile sünnet aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Göynüklü Yeni Cami Hatibi Haydar Aydın tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve duaların okunmasıyla başlayan sünnet şenliğinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, sünnet olan oyuncaklar çeşitli hediyeler dağıttı. Sünnet çocuklarıyla detaylı bilgi Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bugünkü ortaklarımızın ve ailelerimizin mutluluklarına rağmen, sevinçlerini paylaştık. Tüm sünnete sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi. Gün boyunca kendileri için özel platformda gönüllerince eğlenen sünnet çocukları, patlamış mısır ve pamuk şekerlerinde test edildi.