BUGÜN - 24.07.2021 CUMARTESİ
GENÇLİK, BİLİM VE SOSYAL YAŞAM MERKEZİ PROJESİ

Mudanya Belediyesi, içerisinde spor sahaları, yüzme havuzu, doğal yaşam pazarı, yürüyüş ve bisiklet yolları, kültürel ve bilimsel etkinliklerin yapıldığı atölyelerin, kafe ve amfi tiyatronun bulunduğu Gençlik, Bilim ve Sosyal Yaşam Merkezi proje çalışmalarını tamamladı.

Eğitimden sanata kültürden spora gençlerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayabilmek amacıyla önemli bir projeyi daha yatırım planlamasına alan Mudanya Belediyesi, Gençlik, Bilim ve Sosyal Yaşam Merkezi bünyesinde 2 tenis kortu, 2 açık basketbol/voleybol sahası, 2 squash salonu, sanat, bilim ve spor atölyeleri, koşu ve bisiklet parkuru, yürüyüş yolu, 15 metrekarelik 15 adet organik pazar dükkanı, amfi, 15 metrekarelik 6 adet kiralanabilir kafe ve sergi salonu planlıyor.

Yarınlarımızı önemsiyor eğitime destek veriyoruz.

6 yıldır eğitimde fırsat eşitliğini yaratmak ve yaşam boyu eğitimin önünü açmak için birbirinden değerli projeleri hayata geçiriyoruz. Gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebileceği yeni bir kompleks inşa edeceğiz. Eğitimden sanata kültürden spora gençlerimizin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayabilmek amacıyla hizmete sunacağımız gençlik merkezimiz Mudanya’nın vazgeçilmez mekanı olacak.

2 Tenis Kortu -  2 Açık Basketbol / Voleybol Sahası -  2 Squash Salonu -  Sanat, Bilim ve Spor Atölyeleri - Koşu ve Bisiklet Parkuru - Yürüyüş Yolları - 15 metrekarelik 15 adet organik pazar dükkanı - Amfi - 15 metrekarelik 6 adet kiralanabilir kafe ve sergi salonu