OKULLARIMIZA VE CAMİLERİMİZE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

Köy statüsünden mahalleye dönüşen 36 yerleşim bölgesi ile toplamda 47 mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içinde olan belediyemiz, hizmet ve yatırım yelpazesi içindeki çalışmalarını "hakça paylaşım" ilkesinden hareketle yürütüyor. Tüm mahallelerin camileri ve cami halılarının temizliği, mahalle meydanları ve tuvaletleri, hem temizlik araçları hem de Temizlik İşleri Müdürlüğü'müze bağlı personel tarafından yapılıyor. Mudanya'da ibadetlerini yapmak için her gün binlerce insanın ziyaret ettiği camilerimizin temizliği ve virüs döneminde dezenfeksiyon hizmeti veriliyor.

Mudanya sınırları içerisindeki okulların ihtiyaçlarının karşılanması için birer personel tahsis ettik. Personelimiz okulların bakım ve onarımını gerçekleştirirken, öğrencilerin eğitimlerini daha sağlıklı ortamlarda sürdürmelerini sağlıyor. İlçe genelinde destek talep eden okulların bank, kamelya, çatı onarımı, tenis masası, dış cephe ve bina içi boya yenilemeleri, oturma grupları, tretuvar, öğrenci ve öğretmen dolabı yapımı, tuvaletlerin yenilenmesi, ısınma problemleri gibi talepleri karşılanırken, diğer tüm fiziki ihtiyaçları gideriliyor. Ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatı olan öğrencilerimizin mutluluğu için eğitime desteğimiz sürecek.