07.04.2021- Meclis Kararları

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİ’NİN 07.04.2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT:11.00’ DA YAPTIĞI

2019/2024 SEÇİM DÖNEMİNİN (21) NCİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT KARAR ÖZETİDİR.

GELEN ÜYELER                                      :  GELMEYEN ÜYELER                          :

Ozan EROĞLU                                                         Arif BAYRAK

Selahattin AVCI                                                       Kadir KAHRAMAN

Ergül BATMAN                                                         Yusuf Alper ÖMEROĞULLARI

Cengiz TANER                                                         Volkan BİÇER

Erkan ALTINTAŞ                                                      Emre AKDEMİR

Hayati SAMAST                                                       Hasan GÜLAÇ

Servet USTA                                                             Bülent ERDEN

Enver ÜÇÜNCÜ                                                       Adil BAYRAKTAR

Ali POLAT                                                                  Mehmet Aybars YILANLI

Mustafa ÖZÇELİK

Aydın DEMİR

Caner TAFSİN

Adnan Menderes AKENGİN

Yusuf AKBULUT

Neslihan ERDENİZ

Mehmet ER

Belediye Meclisi (16) mevcut, (9) ekseriyetle toplandı. Oturum açıldı. Toplantıya mevcut  (1) Başkan ve (16) Meclis üyesinin gelmiş olduğu Tutanakla tespit edildi.

GÜNDEMİN 1 NCİ MADDESİ – 2021/89; Başkanlık Makamı’ nın 2021/60 Sayılı yazısının görüşülmesi sonucunda; Belediyemize ait 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporunun, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18.Maddesinin (a) fıkrası gereği; (CHP Gurubu: Hayri TÜRKYILMAZ, Ozan EROĞLU, Selahattin AVCI, Ergül BATMAN, Cengiz TANER, Erkan ALTINTAŞ, Hayati SAMAST, Servet USTA, Enver ÜÇÜNCÜ, Ali POLAT, Mustafa ÖZÇELİK, Aydın DEMİR, Caner TAFSİN, Adnan Menderes AKENGİN, Yusuf AKBULUT, Neslihan ERDENİZ – 16 KABUL), (Bağımsız: Mehmet ER – 1 RED) Mudanya Belediye Meclisi’nin 07.04.2021 tarihli Nisan Ayı Olağan Toplantısının 2.Birleşiminde oyçokluğu karar verilmiştir.

GÜNDEMİN 2 NCİ MADDESİ – 2021/90; İmar Komisyonu’nun 2021/88 Sayılı Raporunun görüşülmesi sonucunda; Komisyon Raporunun aynen kabulüne, Mudanya Belediye Meclisi’nin 14.09.2020 tarih ve 111 Sayılı Kararı ile uygun bulunan, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 26.10.2020 tarih ve 1585 Sayılı Kararı ile değiştirilerek onaylanan ve Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun 26.03.2021 tarih ve 10350 Sayılı Kararıyla düzeltmeyle uygun bulunan Bursa İli, Mudanya İlçesi, Mudanya Kentsel Alanı 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Revizyonunun uygun olduğuna, 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 8/b fıkrası gereğince onanmasına, oybirliği karar verilmiştir.

KÂTİP ÜYE

MECLİS BAŞKANI