BUGÜN - 21.06.2021 PAZARTESİ
08.07.2020- Meclis Kararları

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİ’NİN 08.07.2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT: 11.00’ DA YAPTIĞI 2019/2024 SEÇİM DÖNEMİNİN

(13) NCÜ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT KARAR ÖZETİDİR.

GELEN ÜYELER                                                            :  GELMEYEN ÜYELER                                            :

Ozan EROĞLU                                                                     Yusuf Alper ÖMEROĞULLARI

Selahattin AVCI                                                                  Adil BAYRAKTAR

Ergül BATMAN

Hasan GÜLAÇ

Bülent ERDEN

Mehmet Aybars YILANLI

Belediye Meclisi (23) mevcut,  (2) ekseriyetle toplandı. Oturum açıldı. Toplantıya mevcut  (1) Başkan ve (23) Meclis üyesinin gelmiş olduğu Tutanakla tespit edildi.

GÜNDEMİN 1 NCİ MADDESİ – 2020/88; Başkanlık Makamı’nın E.6442 sayılı yazısının görüşülmesi sonucunda; Belediyemize ait 2019 Mali Yılı Faaliyet Raporunun, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18.Maddesinin (a) fıkrası gereği; (CHP Gurubu: Hayri TÜRKYILMAZ, Ozan EROĞLU, Selahattin AVCI, Ergül BATMAN, Cengiz TANER, Erkan ALTINTAŞ, Hayati SAMAST, Servet USTA, Enver ÜÇÜNCÜ, Ali POLAT, Mustafa ÖZÇELİK, Aydın DEMİR, Caner TAFSİN, Adnan Menderes AKENGİN, Yusuf AKBULUT, Mehmet ER – 16 KABUL), (İyi Parti Grubu: Mehmet Aybars YILANLI – 1 KABUL), (AK Parti Grubu: Arif BAYRAK, Kadir KAHRAMAN, Volkan BİÇER, Neslihan ERDENİZ, Emre AKDEMİR, Hasan GÜLAÇ –6 RED), (MHP Grubu: Bülent ERDEN – 1 RED) oyçokluğu karar verilmiştir.

GÜNDEMİN 2 NCİ MADDESİ – 2020/89; Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 2020/65 sayılı Raporunun görüşülmesi sonucunda; Komisyon Raporunun kısmen kabulüne, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18.Maddesinin (b) fıkrası ve 64.Maddesine istinaden Gider Kaleminin 03 MAL VE HİZMET ALIMLARI GİDERLERİ KODUNUN “02 Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Alımları Koduna, 06 Temsil ve Tanıtma Giderleri Koduna”, 04 FAİZ GİDERLERİ KODUNUN “02 Diğer İç Borç Faiz Giderlerine”, 06 SERMAYE GİDERLERİ KODUNUN “05 Gayrimenkul Sermaye Üretim Giderleri Koduna, 07 Gayrimenkul Büyük Onarım Giderleri” Koduna; Ak Parti Grubu: Arif BAYRAK, Kadir KAHRAMAN, Volkan BİÇER, Neslihan ERDENİZ, Emre AKDEMİR, Hasan GÜLAÇ, MHP Grubu: Bülent ERDEN Şerhli EVET (7), Diğer Bölümlerine Ak Parti Grubu: Arif BAYRAK, Kadir KAHRAMAN, Volkan BİÇER, Neslihan ERDENİZ, Emre AKDEMİR, Hasan GÜLAÇ, MHP Grubu: Bülent ERDEN Kabulüne (7), CHP Grubu: Hayri TÜRKYILMAZ, Ozan EROĞLU, Selahattin AVCI, Ergül BATMAN, Cengiz TANER, Erkan ALTINTAŞ, Hayati SAMAST, Servet USTA, Enver ÜÇÜNCÜ, Ali POLAT, Mustafa ÖZÇELİK, Aydın DEMİR, Caner TAFSİN, Adnan Menderes AKENGİN, Yusuf AKBULUT, Mehmet ER, İyi Parti Grubu: Mehmet Aybars YILANLI Gider Kaleminin tamamının Kabulüne (17), Gelir Kaleminin de madde madde oylanması sonucunda oybirliği ile kabulüne, oybirliği ile karar verilmiştir.

GÜNDEMİN 3 NCÜ MADDESİ – 2020/90; Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 2020/86 sayılı Pazar Yerleri Kuruluş Düzenleme Komisyonu Kararı Hk. Raporunun görüşülmesi sonucunda; Komisyon Raporunun aynen kabulüne, oybirliği ile karar verilmiştir.

GÜNDEMİN 4 NCÜ MADDESİ - 2020/91; İmar Komisyonu’nun 2020/87 sayılı Plan Notunun Eklenmesi Hk. Raporunun görüşülmesi sonucunda; Komisyon Raporunun aynen kabulüne, 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 8/b fıkrası gereğince onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

KÂTİP ÜYE

MECLİS BAŞKANI